Acties

Geld inzamelen

Het doel van ITK is inkopers ondersteunen die geld inzamelen dat gebruikt wordt voor onderzoek tegen kanker.

Op deze pagina vindt u acties waarbij u gemakkelijk een bijdrage kunt leveren.

Inleveren oude mobiele telefoon

U heeft vast een of meerdere mobiele telefoons in uw la liggen die al jarenlang niet meer gebruikt worden. Of mogelijk heeft u als inkoper een nieuwe mobiel bellen contract voor uw organisatie afgesloten? Niet zelden komt het voor dat elke medewerker dan een nieuwe telefoon krijgt! Maar wat gebeurt er dan met de oude toestellen?

Als u deze bij ons inlevert zorgen wij dat ze weer hergebruikt worden. Per toestel dat we inleveren ontvangen we een bedrag dat we inzetten voor het goede doel. U ontvangt van ons een bewijs dat we dit op de juiste manier gedaan hebben.

Op ons seminar op 11 september kunt u ook uw oude toestellen inleveren.

 

SMS-actieSteunad6 en steun deze actie!

De Alpenkanjers, waarvan het inkopers team onderdeel uitmaakt, heeft een smsactie voor Alpe d’huzes opgezet. Hierbij kunnen mensen per sms doneren. Met het sturen van een eenvoudige sms kan iedereen in Nederland binnen een paar seconden een donatie plaatsen. Deze donatie komt geheel ten goede aan Alpe D’HuZes.

De smswoorden zijn:

  • steunad6 naar 3669 voor een donatie van 6 euro
  • steunad10 naar 3669 voor een donatie van 10 euro
  • steunad2 naar 3669 voor een donatie van 2 euro

Deel deze actie met zoveel mogelijk vrienden en bekenden zodat we zoveel mogelijk geld in kunnen zamelen voor de strijd tegen kanker en deze actie een doorslaand succes kan worden!