Evenementen

 

Alpe D’HuZes

Alpe D’HuZes is het grootste fietsevenement van Nederland waarbij jaarlijks enkele duizenden deelnemers zo vaak mogelijk de Alpe D’Huez oprijden en geld inzamelen in de strijd tegen de ziekte kanker. Het evenement is sinds de start in 2006 uitgegroeid tot een nationaal begrip met in 2012, naar verwachting, een totaal opbrengst van ruim € 30 miljoen euro!

Na het geweldige debuut van Inkopers tegen kanker in 2012, en de deelname in 2013  is het nu tijd om ons op 2014 te richten. Daarom zijn we  op zoek naar enthousiaste inkopers die zijn/haar steentje bij willen dragen in de strijd tegen kanker en op 4 of 5 juni fietsend de Alpe D’Huez willen bedwingen.

Wat heeft Inkopers tegen kanker te bieden?
Een team enthousiaste inkopers  die naast het inzamelen van geld, ook als doel heeft om gezamenlijk activiteiten op te zetten en in een gezellige groep toe te leven naar dit topevenement. Het team zet zich op diverse manieren in om geld in te zamelen, o.a. door het organiseren van een inkoopseminar in 2014, voor Alpe D’HuZes. En nog belangrijker: Je bent via ons team verzekerd van deelname aan Alpe D’HuZes 2014 middels voorinschrijving. Inkopers tegen kanker maakt onderdeel uit van de Alpenkanjers, een begrip binnen Alpe D’HuZes.

Wat zoeken wij?
Ben je een enthousiaste inkoper en wil je graag jouw steuntje bijdragen aan Alpe D’HuZes? Ben je een teamplayer met het nodige doorzettingsvermogen? Lijkt het je een uitdaging om deel te nemen aan Alpe D’HuZes 2013 en wil je een sportieve en financiële prestatie leveren? Neem dan contact op met Peter Streefkerk via streefkerk@respect-.nl.com