Seminar

De waarde van de Inkoper

Vorig jaar organiseerden we het eerste Inkopers tegen Kanker seminar. Een zeer indrukwekkende ervaring, mede dankzij de geweldige inbreng van alle aanwezigen.

Dit jaar gaan we voort op de ingeslagen weg en hebben we als Inkopers tegen Kanker de samenwerking gezocht met de NEVI en NEVI kring Oost-Nederland. Ons doel? Wederom veel geld inzamelen voor de strijd tegen kanker door een schitterend mooi seminar te organiseren. Dat vindt plaats op woensdag 11 september op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem vanaf 12.30 tot 19.00 uur.

Op woensdag 11 september 2013 organiseert Inkopers tegen Kanker samen met NEVI Kring Oost Nederland op het Nationaal Sport- en Congrescentrum Papendal in Arnhem van 12.15 tot 19.00 uur haar jaarlijkse seminar met het doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Wat mag je verwachten van het seminar?

De waarde van het vak Inkoop  en dus ook van de inkoper zelf is de laatste jaren in rap tempo toegenomen. De ontwikkelingen binnen en buiten ons vakgebied vliegen ons om de oren. De vraag is echter waar nu we precies staan met ons vak in deze heftige tijden.

Welke waarde voegen wij toe en wat zijn wij als inkoper waard voor onze organisatie en de samenleving? Hoe zien onze opdrachtgevers ons? Kunnen zij onze rol nu of in de toekomst misschien overnemen? Kunnen wij onze (toegevoegde) waarde concretiseren en kwantificeren of blijft het bij wat gemeenplaatsen? Hoe ziet de SWOT-analyse van de inkoper eruit en zijn wij in staat een business case van ons eigen functioneren uit te werken?

Allemaal vragen waar we tijdens dit seminar aan de hand van een veelzijdige, deskundige en gepassioneerde groep sprekers een antwoord op zullen geven. Laat je verrassen door de verschillende invalshoeken en lever een concrete bijdrage aan de discussies.

Wat krijg je van ons mee?

Na afloop van het seminar ben je je beter bewust van je waarde als inkoper, zowel binnen als buiten je eigen organisatie. Je bent in staat die waarde in een elevator pitch ook te verwoorden richting je opdrachtgever en je leveranciers. Daarnaast krijg je van ons een goed gevulde tas met relevante informatie waaronder een digitale versie van alle presentaties mee naar huis.

Programma

12.15 uur : Verzamelen met koffie/thee/kopje soep en broodjes
13.00 uur : Opening door Marc Klaassen, voorzitter Kring Oost Nederland samen met dagvoorzitter Richard Engelfriet en Team Inkopers Tegen Kanker
13.15 uur : Prof. Dr. Bart Vos, inkoophoogleraar aan Universiteit van Tilburg
13.50 uur : Dagvoorzitter en zaal in gesprek met Prof. Dr. Bart Vos
14.05 uur : College Tour-1 met Alexander Arsath Ro’is, voormalig CPO Heineken en voormalig International Accountmanager Purspective
14.30 uur : PAUZE
15.00 uur :
Jaap Bressers, inspirerend spreker over toegevoegde waarde
15.40 uur : College Tour-2 met Frank Oort, CPO Van Gansewinkel Groep
16.15 uur : Jos Burgers, spreker en bestseller-auteur van managementboeken als ‘Geef nooit korting’, ‘Klanten zijn net mensen’ en ‘Gek op gaten’
17.00 uur : Afronding door Richard Engelfriet met aansluitend netwerkborrel
19.00 uur: Einde

Aanmelden

Meld jezelf en je collega’s nu aan via de site van de NEVI. Hoe meer deelnemers, hoe groter de bijdrage aan de strijd tegen kanker.
Dit jaar rekenen wij voor ons seminar een toegangsprijs van € 75,00. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan de strijd tegen kanker. Mocht je echter voor dit goede doel meer willen overmaken of alleen een donatie willen doen dan kan dat ook.
Alpe d’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstok beleid. Daardoor kunnen wij garanderen dat 100% van het met jullie hulp ingezamelde geld daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker. Alle sprekers tijdens het seminar hebben daarom ook belangeloos hun medewerking toegezegd.

Aanmelden kan via deze link. ( Gaat naar de site van de Nevi)

Wil je op de hoogte blijven?

Kijk dan geregeld op www.inkoperstegenkanker.nl en volg ons met hashtag #ITK2013 via de social media.